+34 968 19 75 55info@seprox.esCentro Empresarial +INGENIA N-8. Parque Tecnológico de Fuente Álamo Ctra. El Estrecho-Lobosillo Km. 2. 30320 FUENTE ALAMO - MURCIA

Blog

La primera entrada del blog este año queremos dedicarla a un rápido repaso a cinco noticias, a nuestro juicio, de particular interés sobre el aceite de oliva. Si tienes cualquier noticia que quieras destacar, puedes hacerlo con nosotros comentando esta entrada. 1 – ¿Cuales son las diferencias nutricionales entre el aceite de oliva virgen y el…

Read more

“The future of oil goes through to be consumed like a wine” Thus began an interview a famous businessman in the sector, believing a change that has been observed in recent years an increasingly clear manner. Terms like oleotourism, an alternative to traditional tourism on activities, tours, accommodation, restaurants, shopping, hiking, walking, relaxing and ultimately…

Read more

INNPACTO Project 2011: development of bioactive ingredients and health food products from the olive grove. SEPROX BIOTECH has participated since 2011 in INNPACTO 2011 project together with MIGASA, IMDEA and the Autonomous University of Madrid. This project ends in 2014 and is being funded by the Science and Innovation department within the call INNPACTO. The…

Read more

There are so many factors to consider speaking about hydroxytyrosol positive effects, but there is one to consider with special caution. It is a compound of biological activity with tremendous potential and still expect to get more benefits shown below:   1. Reduction of cardiovascular risk and disease. Scientific studies have shown that hydroxytyrosol prevents oxidation…

Read more

A la hora de señalar efectos positivos del Hidroxitirosol, hay distintos factores a tener en cuenta, pero principalmente hay que observar uno con especial detenimiento. Se trata de un compuesto de actividad biológica con un potencial tremendo y del que todavía se esperan obtener más beneficios de los que mostramos a continuación, ya ambiciosos de…

Read more

Proyecto innpacto 2011: desarrollo de ingredientes bioactivos y alimentos para la salud a partir de productos del olivar.   SEPROX BIOTECH participa desde el año 2011 en el proyecto INNPACTO 2011 junto con MIGASA, IMDEA y la Universidad Autonoma de Madrid. Este proyecto finaliza en el año 2014 y esta siendo financiado por el Ministerio…

Read more

Because of new media and Internet, news about Hydroxytyrosol have multiplied in last time. In Seprox we consider that although this kind of information must be treated with caution, is important to share the most current news in relation with Hydroxytyrosol. One of the last news published is: Mediterranean diet lowered diabetes incidence in older…

Read more

Gracias a la efervescencia de internet y los nuevos medios de comunicación, las noticias y medios especializados que se hacen eco del hidroxitirosol se han multiplicado en los últimos tiempos. Con las precauciones básicas que se han de tomar a la hora de hacerse eco de cualquier tipo de noticia relacionado con nuestro sector, en Seprox somos…

Read more

In last years, products related with health and wellness have seen increased their consumption. Because of this a lot food and cosmetics companies have focused their development on that products. Following this trend, the use of natural antioxidants is one of the main sources of innovation in food and cosmetics, due to excellent features of…

Read more